Frissensültek
Csirke cordon bleu Chicken cordon bleu Hähnchen Cordon bleu | 2100,- |
Csirkegyros hasábburgonyával, görög salátával Pataháza style pork roulade (fried pork loin filled with mushroom cream) Schweinsroulade nach Pataházer Ar (Paniertes Schweinskarree mit Pilzcrème gefüllt)
| 2590,- |
Ménfői gomolyával, aszalt paradicsommal töltött csirkemell sokmagval bundában rántva, édesburgonya hasábbal, tökmagolajos, balzsamos salátákkal Hähnchenbrust Filet mit Ménfő-er Käse gefüllt und getrocknet Tomatene in einem mehrsaatigen Pelzmantel, dazu Süßkartoffel Pommes Frites und Balsamico-Kürbiskernöl Salat Chicken breast fillet stuffed with local cheese from Ménfő, fried in house-made breading with sweet potato fries and balsamic pumpkin oil salad
| 2990,- |
Pataházi sertéstekercs (Gombakrémmel és füstölt sajttal töltött sertéskaraj rántva) Pataháza style pork roulade (fried pork loin filled with mushroom cream) Schweinsroulade nach Pataházer Ar (Paniertes Schweinskarree mit Pilzcrème gefüllt,geräuchertem Käse)) | 1890,- |
Csirkemell filé feketeerdő sonkával, Tihany camaberttel töltve, diós parmezános bundában, körte kompóttal. Chicken breast fillet with cured and smoked ham from the Black Forest filled with Camamabert in a whalnut-parmesan crust, served with pear compote Hünchenbrust Filet mit Schwazwälder Schinken gefüllt mit Camambert in Walnuss-Parmesan Kruste, dazu Birnen Kompott | 2450,- |
Bohém csirkemell (csirkemell camembert sajttal sütve, forró eper-mártással, erdei gyümölcsökkel) Bohemian chicken breast (Chicken breast baked with camembert cheese, served with hot strawberry sauce and wild berries) Hähnchenbrust nach Art der Boheme (Hähnchenbrust gebraten mit Camembert-Käse, serviert mit heißer Erdbeersoße und Waldbeeren) | 2100,- |
Csirkemell filé snidlinges krémsajttal, baconnal töltve, szezámmagos bundában, rántva Fried chicken breast fillet stuffed with chives feta cheese and farmer´s ham Paniertes Hähnchenbrustfilet gefüllt mit Schnittlauch-Fetakäse und Bauernschinken | 2100,- |
Óvári csirkemell kicsit másképp Roston csirkemell, bacon, gombakrém, füstölt sajttal rápirítva Óvár style chicken breast in a different way (Grilled chicken breast, bacon, mushroom cream scalloped with smoked cheese Hähnchenbrust nach Óvárer Art ein bisschen anders (Hähnchenbrust vom Rost mit Bacon, Pilzcrème und geräuchertem Käse überbacken) | 2100,- |
Csirkemell roston, libazsírban, hagymán sült csirke májjal, lyoni hagymával Grilled chicken breast chicken liver roasted with onions, served with Lyonnaise style onions Hähnchenbrust vom Rost mit auf Zwiebeln gebratener Hühnerleber serviert mit Lyoner Zwiebeln | 2290,- |
Fűszeres csirkerögök szezámmagos, nyitrai bundában, 2 féle mártogatóssal Spicy chicken nuggets fried in Nyitra style sesame coating, served with 2 different types of dips Würzige Hühnchenhappen paniert im Sesammantel nach Nyitraer Art, serviert mit 2 verschiedenen Dips | 1990,- |
Velővel töltött borda rántva Fried loin filled with brain Paniertes Schweineschnitzel mit Hirn gefüllt | 1990,- |
Sertés szűzérmék roston, sült baconnal, friss zöldséges jégsalátával, dresszinggel, feta sajttal, mogyoróburgonyával Grilled pork medaillons with roasted bacon, served with a fresh mixed iceberg lettuce salad with dressing, feta cheese and potato balls Schweinemedaillons vom Rost mit Bacon, serviert mit frischem gemischten Eisbergsalat, Dressing, Fetakäse und Kartoffelbällchen | 2690,- |
Cigánypecsenye tarjából Gypsy style roasted pork made from pork neck Zigeunerschnitzel vom Schweinenackenstück | 2100,- |
Baráti borzas hús (szűzérmék fokhagymás, burgonyás bundában, sajttal, tejföllel) Győrújbarát style pork (Porkmedaillons, fried in a garlic-potato crust with cheese and sour cream) Braten im Kartoffelmantel nach Győrújbaráter Art (Schweinemedaillons im Knoblauch-Kartoffelmantel mit Käse und Sauerrahm) | 2100,- |
Erdélyi fatányéros (fokhagymás tarja, roston csirkemell, szűzpecsenye, tükörtojás, gombaragu, kenyérszalonna taréj) Transylvanian-style mixed grill platter (Roasted pork neck with garlic, roasted chicken breast, pork loin, fried egg, bacon, mushroom ragout and a crown of bacon) Siebenbürgische Grillplatte (mit Knoblauch gebratener Schweinenacken, Hähnchenbrust vom Rost, Schweinefilet, Spiegelei, Speck, Pilzragout mit gerösteter Speckkrone)
| 2550,- |
Sarokháztál 2 személyre (csirke cordon bleu, cigánypecsenye, nyitrai csirkemell filé, velővel töltött borda, rántott gomba, vegyes köret) Sarokház platter for two Sarokház Platte für zwei Personen (Hähnchen Cordon bleu, Zigeunerschnitzel, Rippenstück nach Nyitraer Art, Rippenstück mit Hirnragout gefüllt, Speck, Spiegelei, panierte Pilzköpfe, dazu gemischte Beilage) | 5600,- |
Családi tál (Csirkemell filé feketeerdő sonkával, Tihany camamberttel töltve, diós, parmezános bundában, körtekompóttal, Óvári sertéskaraj (sonka, gomba, sajt) Szezámos bundában rántott csirkemell érmék, Baconszalonnával bardírozott csirkemell medálok, Csirkemell filé snidlinges sajtkrémmel, baconnal töltve, rántva,) Rántott gombafejek, párolt rizs, hasáb burgonya, párolt zöldség köret | 6450,- |
KLASSZIKUS ÉTELEK | |
Rántott borda Fried pork loin | 1490,- |
Sertéspörkölt Pork goulash, Schweinegulasch | 1490,- |
Bolognai borda Bolognese Rippchen | 2490,- |
Roston csirkemell Gegrillte Hühnchenbrust | 1390,- |
Rántott csirkemell | 1390,- |